Impresszum

Ezt a honlapot a Dr. Tanács Ügyvédi Iroda (nyilvántartási szám: 948., nyilvántartó kamara: Szegedi Ügyvédi Kamara – 6722 Szeged, Gutenberg u. 4.) tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

 

FELELŐSSÉGI NYILATKOZAT

A Dr. Tanács Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a weboldalon található információk pontosságáért, aktualitásáért, megbízhatóságáért és teljességéért mivel azok csak előzetes tájékoztatásra, figyelemfelhívásra szolgálnak.

A Dr. Tanács Ügyvédi Iroda kizár minden, a közzétett információkhoz való hozzáférésből, felhasználásból vagy nem felhasználásból, az adatkapcsolattal való visszaélésből vagy műszaki hibákból eredő anyagi vagy nem-anyagi károk miatt felmerülő felelősséget.

A weboldalon található információk nem minősülnek jogi tanácsnak, ajánlatnak. A Dr. Tanács Ügyvédi Iroda kifejezetten fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, kiegészítse vagy törölje az oldalak egészét, részét, vagy ideiglenesen, illetve véglegesen megszüntesse a közzétételt.

 

FELELŐSSÉG A LINKEK VONATKOZÁSÁBAN

A Dr. Tanács Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a külső – harmadik személy által üzemeltetett –webhelyekre mutató hivatkozások és linkek vonatkozásában. E weboldalak megnyitása és használata a felhasználó saját felelősségére történik.

 

SZERZŐI JOGOK

A weboldalon található tartalomra, képekre, fényképekre vagy más fájlokra vonatkozó szerzői jogok kizárólag a Dr. Tanács Ügyvédi Irodát vagy a külön megnevezett jogosultakat illetik meg. A weboldal elemeinek felhasználása kizárólag a jogosult írásos beleegyezéséhez kötött.

 

WEBOLDAL

Buza Patrik E.v. (webdesign, PPC specialista)

http://www.buzapatrik.hu/

 

FOTÓK

Patyi Photography

https://www.patyiphoto.hu/

 

Photon Technologies Kft.

https://thephoton.hu/

 

TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ:

3 in 1 Hosting Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Iroda

2310 Szigetszentmiklós, Brassó utca 4/A.

admin@megacp.com

+36/21/200-0040

https://megacp.com/